Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui Teodor Meleşcanu la Externe: Şi ce a făcut în scandalul Diaspora? Eu îl respect

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a argumentat marţi prezenţa lui Teodor Meleşcanu în guvern, precizând, cu referire la implicare acestuia în procesul defectuos de vot de la prezindeţialele din 2014, că "toate lumea e implicată în accidente de circulaţie" şi că el îl respectă pe viitorul ministru.

1766 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui Teodor Meleşcanu la Externe: Şi ce a făcut în scandalul Diaspora? Eu îl respect

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui Teodor Meleşcanu la Externe: Şi ce a făcut în scandalul Diaspora? Eu îl respect

Solicitat să comenteze implicarea lui Meleşcanu în scandalul Diaspora, de la prezidenţialele din 2014, Dragnea a răspuns: "În ce a fost implicat? Aşa toată lumea este implicată şi în accidente de circulaţie. Totuşi nu putem să ne uităm la un moment dat şi în viitor? Tot căutăm pe Google, tot căutăm informaţii care după aia se dovedesc că sunt false. Şi ce a făcut domnul Meşelcanu? Eu îl respect pe domnul Meleşcanu şi cariera dumnealui", a spus Dragnea.

Întrebat ce l-a determinat să ofere ministerul de Externe ALDE, şi dacă personalitatea lui Meleşcanu a contat în această negociere, Dragnea a precizat: "A fost o negociere. Dar trebuie să recunosc că personalitatea domnului Meleşcanu a cântărit în această negociere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici