Liviu Dragnea, după conferinţa Trump-Iohannis: Salut faptul că parteneriatul strategic se întăreşte

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis, sâmbătă, pe Facebook, în contextul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis în SUA şi a conferinţei de presă susţinută împreună cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump, că salută faptul că parteneriatul strategic dintre România şi SUA se întăreşte.

3158 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, după conferinţa Trump-Iohannis: Salut faptul că parteneriatul strategic se întăreşte

Liviu Dragnea, după conferinţa Trump-Iohannis: Salut faptul că parteneriatul strategic se întăreşte

„Salut faptul că parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii se întăreşte!”, a scris Dragnea pe contul său de socializare.

„Iată cum consensul naţional privind alocarea celor 2% din PIB pentru Apărare a dus la rezultate concrete. Sper ca parteneriatul strategic cu SUA să aibă efecte şi în plan economic”, a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri după-amiaza, la Casa Albă, cu preşedintele SUA Donald Trump.

La finalul discuţiilor care au durat 45 de minute, cei doi oficiali au susţinut o conferinţă de presă comună, în cadrul căreia şeful statului american l-a felicitat pe Iohannis pentru „curajul de a lupta împotriva corupţiei şi pentru apărarea statului de drept", i-a mulţumit pentru măsurile luate de România referitoare la mărirea bugetului dedicat Apărării şi a salutat întârirea parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici