Liviu Dragnea: Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată. Nu cred că pleacă din PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că orice critică venită din partea lui Victor Ponta este „sănătate curată” pentru că „îl menţine treaz”, afirmând că nu crede că Ponta va pleca din PSD.

728 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată. Nu cred că pleacă din PSD

Liviu Dragnea: Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată. Nu cred că pleacă din PSD (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

„Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată (…) pentru că te menţine treaz”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze criticile care i-au fost aduse de Victor Ponta.

Întrebat dacă se poate ajunge la plecarea lui Victor Ponta din partid, Liviu Dragnea a afirmat că nu crede că Ponta va pleca din PSD.

„Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui, repet, pentru mine este sănătate curată. E un om cu experienţă. Pentru partid nu ştiu. Repet, nu sunt probleme. Am vorbit şi azi cu Victor”, a afirmat Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici