Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh şi familia au primit ameninţări cu moartea, le este frică să iasă din casă

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că Sevil Shhaideh i-a spus că a primit foarte multe ameninţări cu moartea după nominalizarea ca premier PSD-ALDE, ei şi familiei fiindu-le frică să iasă din casă.

5095 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh şi familia au primit ameninţări cu moartea, le este frică să iasă din casă

Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh şi familia au primit ameninţări cu moartea, le este frică să iasă din casă (Imagine: Dragoş Savu / Mediafax Arhiva Foto)

''Mi-a spus că nu mai poate merge înainte în acest război pe care nu-l poate duce'', a relatat Dragnea, precizând că a intenţionat să meagă înainte cu Shhaideh în pofida refuzului preşedintelui Klaus Iohannis, dar că s-a răzgândit după discuţia avută cu aceasta marţi noaptea.

El a subliniat că Shhaideh ''a muncit foarte mult pentru această ţară'', dar că după nominalizare a primit foarte multe ameninţări cu moartea.

''Le este frică să iasă din casă'', a susţinut liderul PSD, îndemnând-o pe Shhaideh să dea mai multe detalii la un post de televiziune.

''Varianta cu doamna Sevil Shhaide...le-am spus colegilor mei şi vă spun şi dvs. Eu asta am avut în minte până azi noapte, când am avut o discuţie cu doamna Sevil Shhaide care mi-a spus şi sper să găsească puterea ca astăzi sau mâine să meargă la un post de televiziune şi să spună despre aceste lucruri. Exact începând după anunţul preşedintelui de ieri a început să primească foarte multe mesaje de ameninţare cu moartea. Şi ea, şi soţul ei, şi copii. Se află într-o situaţie în care le este frică să iasă din casă. Şi vorbim de un cetăţean român, un om născut şi crescut în această ţară şi un foarte bun român şi un om care pentru acestă ţară a muncit foarte mult şi a adus foarte multe beneficii. Şi mi-a spus că nu mai poate merge înainte în acest război pe care nu-l poate duce'', a susţinut liderul PSD.

El a arătat că ''demnitatea unui om a fost călcată în picioare'' şi ''siguranţa unei familii este pusă într-un mare pericol''.

''Mai devreme sau mai târziu, e posibil chiar mai devreme, cei care au tranşat şi au întreţinut această campanie trebuie să dea socoteală şi vor da socoteală. În aceste condiţii nu mai putem menţine propunerea iniţială cu toate că îmi pare rău. Românii şi România ar fi putut să vadă ce prestaţie putea avea acest om, prestaţia pe care a avut-o la Ministerul Dezvoltării şi pe care toată administraţia din România o ştie şi cetăţenii din toate localităţile o simt, chiar dacă nu a fost numele ei sau al meu pe acele proiecte mai mici sau mai mari, care fac viaţa mai bună'', a concluzionat social-democratul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici