Liviu Dragnea: Sunt absolut sigur că nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, răspunzând unei întrebări, că este sigur că "nu va exista niciun fel de colaborare" între UNPR şi PMP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

192 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Sunt absolut sigur că nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP

Liviu Dragnea (Foto: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, dacă PSD va înceta colaborarea cu UNPR, în cazul în care acest partid ar discuta cu PMP, Liviu Dragnea a răspuns că este abolut sigur că "nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP".

"Sunt absolut sigur că nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP. Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Oprea (Gabriel Oprea, preşedintele UNPR - n.r.) şi sunt sigur că nu va colabora cu domnul Băsescu şi cu PMP", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a participat, sâmbătă, la Timişoara, la Consiliul Judeţean al PSD Timiş, fiind însoţit şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici