Liviu Dragnea prefigurează remanierea Guvernului: Sunt miniştri care nu semnează. Nu mai pot rămâne acolo

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că există miniştri care refuză să semneze şi aceştia nu mai pot rămâne în Guvern, urmând ca după referendumul pentru familie să existe o discuţie clară privind remanierea guvernamentală.

6866 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea prefigurează remanierea Guvernului: Sunt miniştri care nu semnează. Nu mai pot rămâne acolo

Liviu Dragnea: Sunt miniştri care nu semnează. Nu mai pot rămâne acolo

"Doamna premier va veni cu un set de propuneri, generat de analiza ei. Asta va fi sigur după referendumul pentru familie şi va fi o decizie foarte dezbătută în Cex. Va fi o discuţie foarte serioasă şi foarte dură, pentru că nu mai poate fi membru al Guvernului, dacă nu ştie să comunice. Eu m-am săturat să fiu paratrăsnet. Că va fi unul sau altul, le spun şi colegilor din partid că discuţia va fi foarte sănătoasă şi foarte adâncă. Sunt miniştri care nu semnează, deleagă acţiunea altcuiva sau chiar nu semnează. Da, categoric da (le e frică să semneze – n.r.). Funcţionarii unii blochează pentru că au ordin pe unitate, alţii de frică, pentru că se gândesc – pot fi luat pentru abuz în serviciu, pentru neglijenţă", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD nu a vrut să nominalizeze vreun ministru.

"Eu mi-am asumat, am avut discuţii în minister de când am ajuns acolo în 2013. Am semnat, mi-am asumat. Am spus de la început – avem program de guvernare, din el partea pentru minsterul meu e scrisă? Eh alea o să le punem în practică", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici