Liviu Dragnea: "Modul de organizare, dimensiunea finanţării protestelor arată o organizare profesionistă. Sunt şanse foarte mari să înceapă proteste mari în judeţe împotriva lui Iohannis"

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara că protestul din faţa Palatului Cotroceni se va rostogoli ca un ''bulgăre de zăpadă'', el arătând că sunt şanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în judeţe împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

42163 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: "Modul de organizare, dimensiunea finanţării protestelor arată o organizare profesionistă. Sunt şanse foarte mari să înceapă proteste mari în judeţe împotriva lui Iohannis"

Liviu Dragnea: Sunt şanse foarte mari să înceapă proteste mari în judeţe împotriva lui Iohannis

''Ceea ce se întâmplă în faţa Palatului Cotroceni va fi ca un bulgăre de zăpadă, se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă. Nu am niciun plan, dimpotrivă, am cerut tuturor colegilor în continuare să încerce să calmeze membrii PSD şi simpatizanţii PSD, dar ceea ce am primit ca şi informaţii în seara asta, după ce oamenii au ieşit în faţa Palatului Cotroceni, este foarte multă revoltă şi vor antrena, s-ar putea să antreneze din ce în ce mai mulţi oameni'', a spus Dragnea la Antena 3.

El a spus că PSD nu are legătură cu aceste proteste.

''PSD nu (are legătură, n.r.), am spus-o public, este asumat, aşa va rămâne, sper, în speranţa că nu vom ajunge la două mitinguri mari, unul într-o parte a Bucureştiului, unul în cealaltă parte. Sunt şanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în judeţe împotriva preşedintelui Iohannis'', a adăugat Dragnea.

Dragnea: Modul de organizare, dimensiunea finanţării protestelor arată o organizare profesionistă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara la România Tv că modul de organizare şi ''dimensiunea finanţării protestelor din ţară'' arată ''o organizare profesionistă''.

''Modul de organizare, dimensiunea finanţării acestor proteste - astăzi am înţeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulţi oameni aduşi din teritoriu - arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Asta nu e un miting spontan. Există în spate organizare", a susţinut liderul PSD.

El a arătat că instituţiile statului trebuie să lămurească cine se află în spatele protestelor, OUG 13 fiind doar ''un pretext''.

"Cine are de câştigat? Probabil că şi unii din ţară, dar sigur au de câştigat unii din jurul nostru, din jurul acestei ţări. Este o situaţie destul de complicată în R. Moldova, sunt pretenţii ale noului preşedinte, care vorbeşte de Moldova mare, există şi alte mişcări în interiorul ţării, există un context european, un context regional şi un context internaţional, în schimbare, după alegerea preşedintelui Americii'', a adăugat social-democratul.

Dragnea a reiterat că preşedintele Klaus Iohannis a instigat oamenii să iasă în stradă şi a criticat faptul că persoane din conducerea multinaţionalelor, cum ar fi preşedintele unei bănci străine (Steven Van Groningen, şeful Raiffeisen Bank, n.r.) au ieşit în stradă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici