Liviu Dragnea va fi noul ministru de Interne, potrivit lui Vanghelie

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, la Senat, că noul ministru de Interne, care va fi stabilit în şedinţa CExN al PSD, va fi Liviu Dragnea, precizând că Dragnea este propunerea pe care o va susţine atât el cât şi preşedintele PSD, Mircea Geoană.

38 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea va fi noul ministru de Interne, potrivit lui Vanghelie

Liviu Dragnea va fi noul ministru de Interne, potrivit lui Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cine va fi noul ministru de Interne, Marian Vanghelie a răspuns: "Deci, este Liviu Dragnea. Ştiţi propunerea mea, cred că asta va fi şi propunerea pe care o va susţine preşedintele Geoană ( în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, n.r.)".

Vanghelie a mai spus că social-democraţii au avut, duminică seara, o serie de discuţii pregătitoare pentru şedinţa CExN care va avea loc, luni, începând cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, şi în care urmează să se stabilească noul ministru al Administraţiei şi Internelor.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, îl va propune, luni, în Comitetul Executiv Naţional, pe vicepreşedintele Liviu Dragnea pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Citeşte şi:

Dragnea: Am luat o decizie privind şefia MAI

Geoană îl va propune pe Dragnea la MAI – surse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici