Lucia Varga, întrebată ce a făcut marţi la grupul PSD: Am fost la coaforul care e la acelaşi etaj

Liderul Organizaţiei de femei a PNL, Lucia Varga, a declarat miercuri, răspunzând unei întrebări, că a fost la coaforul din Camera Deputaţilor, care este situat lângă grupul parlamentar al PSD, fiind făcută o confuzie că ar fi avut întâlnire cu social-democraţii.

151 afișări
Imaginea articolului Lucia Varga, întrebată ce a făcut marţi la grupul PSD: Am fost la coaforul care e la acelaşi etaj

Liderul Organizaţiei de femei a PNL, Lucia Varga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Varga a fost întrebată ce făcea marţi la grupul PSD din Camera Deputaţilor, unde a fost observată la un moment dat împreună cu Radu Stroe.

"Facem o precizare, am fost văzută la 1M (etaj din Palatul Parlamentului unde se află grupul deputaţilor PSD - n.r.). 1M, unde este şi coaforul, şi, având o jumătate de oră liberă între cele două şedinţe, am fost la coafor. Deci, ca să nu facem alte confuzii, propunem conducerii Camerei să mute coaforul de la 1M, într-un loc neutru. Cu tot respectul, cei care vor să introducă fel şi fel de zâzanie în partide trebuie să fie bine informaţi", a replicat Lucia Varga, deputat PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici