Lucian Croitoru a invitat PDL la consultări

Liderul PDL, premierul în exerciţiu Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că prim-ministrul desemnat, Lucian Croitoru, a invitat PDL pentru luni la consulări, menţionând că întâlnirea va avea loc unde va dori acesta.

16 afișări
Imaginea articolului Lucian Croitoru a invitat PDL la consultări

Premierul desemnat, Lucian Croitoru (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am primit o invitaţie şi luni va avea loc consultarea pe care premierul desemnat a solicitat-o", a spus Boc, precizând că întâlnirea va avea loc unde va dori premeirul desemnat.

Boc a mai spus că deocamdată nu a avut loc nicio consultare cu premierul desemnat privind componenţa viitorului Cabinet, discuţii în acest sens urmând să aibă loc luni.

Potrivit unor surse guvernamentale, invitaţia pentru consultările de luni a fost adresată de Lucian Croitoru liderului PDL Emil Boc într-o întâlnire pe care aceştia au avut-o la Palatul Victoria, la cabinetul premierului în exerciţiu, înainte ca Boc să participe la videconferinţa cu prefecţii convocată la Guvern. Premierul desemnat Lucian Croitoru are şi el un birou la etajul doi al clădirii.

La rândul său, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că a fost contactat telefonic de către premierul desemnat Lucian Croitoru, care i-a solicitat o întâlnire la partid sau la Senat, însă liderul social-democrat a spus că "dialogul şi consulatarea nu-şi au rostul".

Premierul desemnat Lucian Croitoru s-a aflat şi sâmbătă la biroul care i-a fost alocat la Palatul Victoria.

Croitoru a declarat vineri că va scrie tuturor partidelor să înceapă consultările, la sediile fiecărei formaţiuni, pentru formarea unui nou guvern, şi aşteaptă ca liderii politici să vină cu propuneri de profesionişti pe care-i susţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici