Ludovic Orban: Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi

Liberalii au ”mii de Dacian Cioloş care nu au avut şansa acestuia de a fi sprijiniţi în ocuparea tuturor funcţiilor pe care le-a ocupat”, a declarat, vineri, la Craiova, Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

375 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi

Ludovic Orban: Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Craiova, dacă fostul premier Dacian Cioloş este aşteptat în PNL, Ludovic Orban a răspuns că ”este o chestiune în care trebuie să vrea şi Grivei”.

”Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi în ocuparea tuturor funcţiilor pe care le-a ocupat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, ”aceşti Dacieni Cioloş” au rămas în PNL şi există şase să apară momente în care să iasă la suprafaţă şi să exercite funcţii ”cu cinste şi demnitate”.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban i-a criticat atât pe Olguţa Vasilescu, cât şi pe candidatul PSD la Primăria Craiova, Mihail Genoiu, numindu-l pe acesta ”căţeluş” şi ”marionetă”.

”După ce primăriţa a dat bir cu fugiţii, după ce au fost părăsiţi de primăriţa pe care au ales-o în urmă cu un an, nu pot să cred că localnicii din Craiova pot să aleagă căţeluşul lui Olguţa, sunt totuşi oameni cu discernământ care au calitatea de a decide să pună în fruntea Primăriei un om care stă pe propriile picioare, nu să pună o marionetă care să fie condusă prin telefon din cabinetul de pe Demi Dobrescu”, a spus Orban.

Ludovic Orban se află, vineri, la Craiova, alături de Raluca Turcan, pentru a susţine candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului, Mario Ovidiu Oprea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici