Ludovic Orban beneficiază deja de protecţia şi paza ofiţerilor SPP

Ludovic Orban beneficiază de protecţia şi paza ofiţerilor SPP din momentul în care în Monitorul Oficial a apărut decretul prin care a fost desemnat premier, semnat de preşedintele Klaus Iohannis, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

1401 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban beneficiază deja de protecţia şi paza ofiţerilor SPP

Ludovic Orban beneficiază de protecţia şi paza ofiţerilor SPP

”Are parte de protecţia şi paza ofiţerilor SPP din momentul în care a apărut decretul în Monitorul Oficial. E normal să fie aşa”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Şeful statului Klaus Iohannis a anunţat, într-o declaraţie susţinută, marţi, la Palatul Cotroceni, că premierul desemnat este liderul PNL, Ludovic Orban.

Potrivit articolului 103, alineatul 2, din Constituţie „candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului”.

Taguri:
orban,
spp,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici