Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a primit aviz negativ în comisii: Un vot politic, nu are legătură cu prestaţia

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat, luni, că avizul dat în comisiile de buget ale Parlamentului, privind numirea lui Florin Cîţu la Ministerul Finanţelor, a reprezentat doar un vot politic, care nu are nicio legătură cu prestaţia şi profesionalismul liberalului.

1427 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a primit aviz negativ în comisii: Un vot politic, nu are legătură cu prestaţia

Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a primit aviz negativ în comisii: Un vot politic, nu are legătură cu prestaţia

„A fost un vot politic, care nu are nicio legătură cu calitatea prestaţiei, cu profesionalismul şi cu soluţiile prezentate de colegul meu Florin Cîţu. Îi felicit pe colegii mei pentru felul în care s-au prezentat, le mulţumesc parlamenatrilor de toate culorile politice care au audiat cu extrem de mare seriozitate candidaţii noştri de miniştri şi le-au acordat încrederea. În cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci s-a votat efectiv după prestaţia candidaţilor, de la generalul Ciucă, la Costel Alexe, de la Oros la Costache. A fost o prestaţie serioasă şi profesionistă. Apreciez faptul că au votat în favoarea candidaţilor noştri. Am convingerea că până luni mai sunt multe nopţi şi noaptea e un sfetnic bun. Am încredere că luni va exista cvorum şi Guvernul va fi învestit”, a spus Orban, în Parlament.

Florin Cîţu, ministrul desemnat al Finanţelor a primit aviz negativ din partea comisiilor pentru buget ale Parlamentului.

Cu 19 voturi pentru şi 19 împotrivă, Florin Cîţu are aviz negativ.

Miercuri are loc ultima zi de audieri, urmând ca votul de învestire al Guvernului să aibă loc în plenul reunit de luni, 4 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici