Lupta pentru turul II la prezidenţiale. Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă? „Un leu rănit e mai periculos decât unul sănătos”

Prezidenţiabilul susţinut de ALDE şi Pro România, Mircea Diaconu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, referindu-se la Viorica Dăncilă, care a pierdut postul de premier, că „un leu rănit este mai periculos decât unul sănătos”.

3344 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru turul II la prezidenţiale. Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă? „Un leu rănit e mai periculos decât unul sănătos”

Lupta pentru intrarea în tutul II la prezidenţiale. Contracandidat, despre Viorica Dăncilă: Un leu rănit e mai periculos decât unul sănătos

Mircea Diaconu a fost întrebat sâmbătă, la Sibiu, de jurnalişti, dacă crede că va ajunge în turul doi, aşa cum a afirmat preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în opinia căruia Viorica Dăncilă a pierdut principalul atu pe care îl avea în această campanie, postul de premier al României.

„Am auzit şi eu lucrurile astea, nu mă preocupă lucrurile astea neapărat, fiindcă ştiu sigur că opiniile sunt în mişcare, cifrele, procentele sunt în mişcare. Contează mai departe, în mod sigur, prestaţia fiecăruia, poziţionarea fiecăruia. Iar apropo de doamna Dăncilă şi PSD ştiţi: un leu rănit e mai periculos decât un leu sănătos”, a spus Mircea Diaconu.

Întrebat, de asemenea, dacă este posibil ca Viorica Dăncilă să se retragă din cursa electorală, iar el să fie susţinut de PSD, Mircea Diaconu a răspuns că acest lucru este imposibil.

„Nu se poartă nicio negociere de tipul acesta. Este imposibil să se retragă, s-au tipărit buletinele, totul, deci nimeni nu se poate retrage de acolo. Au fost cazuri, vreo trei cred, în care, în punctul ăsta, cu alea făcute pe masă, nişte primari au murit şi au fost aleşi morţii, care erau în mecanismul respectiv”, a mai spus, la Sibiu, Mircea Diaconu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici