M.Sârbu: Am senzaţia că unii lideri PSD sunt "atacaţi energetic" în continuare

Vicepreşedintele PSD Marian Sârbu a declarat, marţi, că discuţiile despre "atacuri energetice" îi fac rău în mod evident liderului Mircea Geoană, el arătând că are senzaţia că "unii lideri" din PSD, dacă au fost atacaţi înainte de alegeri, sunt atacaţi în continuare şi a făcut apel la atenţie.

53 afișări
Imaginea articolului M.Sârbu: Am senzaţia că unii lideri PSD sunt "atacaţi energetic" în continuare

M.Sârbu: Am senzaţia că unii lideri PSD sunt "atacaţi energetic" în continuare (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Întrebat dacă discuţiile despre "atacurile energetice" îi fac rău lui Geoană, Marian Sârbu a precizat: "Îi fac rău, evident. Chiar dacă, să presupunem că ar fi ceva adevăr în toate poveştile astea, nu cred că oamenii politici ar trebui să discute despre ele".

El a arătat că are senzaţia că "unii lideri" din PSD sunt în continuare atacaţi energetic, dacă au fost atacaţi înainte de alegeri.

"Am senzaţia că unii lideri ai noştri, dacă au fost atacaţi înainte de alegeri, sunt atacaţi în continuare. Trebuie să fim mai atenţi", a spus Marian Sârbu.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici