Macovei se gândeşte cât mai rămâne în PDL dacă se continuă promovarea oamenilor incompetenţi

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei spune că are o limită de timp pe care şi-a stabilit-o pentru "bătăliile" pe care le duce în partid şi admite că ar putea părăsi formaţiunea dacă se continuă politica de promovare "a unor oameni care nu sunt competenţi şi care au probleme de integritate".

664 afișări
Imaginea articolului Macovei se gândeşte cât mai rămâne în PDL dacă se continuă promovarea oamenilor incompetenţi

Macovei se gândeşte cât mai rămâne în PDL dacă se continuă promovarea oamenilor incompetenţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Macovei a precizat, luni seară, într-o emisiune la B1 Tv, că şi-a fixat o limită de timp pentru "bătăliile" pe care le duce în PDL.

Întrebată, în acest context, ce ar putea-o determina să plece din PDL, Monica Macovei a răspuns: "Dacă se continuă politica de promovare a unor oameni care nu sunt competenţi şi care au probleme de integritate".

Ea a dat ca exemple numirea preşedintelui CSA şi a Avocatului Poporului.

În privinţa şefiei CSA, vicepreşedintele PDL a precizat că "s-a votat în BPN domnul Constantinescu şi s-a ajuns în plen cu altcineva".

Referindu-se la Avocatul Poporului, Monica Macovei a susţinut că din vară încearcă să convingă BPN al PDL că "Gheorghe Iancu nu este persoana potrivită" pentru această funcţie.

"S-a votat în BPN susţinerea acestei persoane. Au spus în iulie «o să vedem în septembrie», am insistat, am trimis e-mail-uri, am trimis la preşedintele partidului...", a relatat Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici