Mădălin Voicu a contestat excluderea sa din PSD

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a contestat la Comisia naţională de arbitraj a partidului decizia anunţată de coordonatorul PSD Giurgiu, Marian Vanghelie, de a-l exclude din partid.

105 afișări
Imaginea articolului Mădălin Voicu a contestat excluderea sa din PSD

Deputatul PSD Mădălin Voicu (Imagine: Mediafax Foto)

Voicu a afirmat că a depus o contestaţie la Comisia de arbitraj faţă de decizia anunţată de Vanghelie, de excludere a sa din partid.

"Am făcut contestarea pentru că sunt un membru civilizat şi disciplinat al partidului, pentru că, în mod normal, nici nu aş fi avut ce să contest, pentru că aşa-zisa decizie a lui Vanghelie nu a respectat Statutul, a fost abuzivă, absurdă, luată pe picior, scoasă din gură la emoţie. Eu nu am fost de faţă la decizia de excludere şi nici nu mi s-a comunicat oficial în baza cărei prevederi şi pentru ce abatere am fost exclus", a adăugat el.

Voicu a menţionat că termenul de rezolvare a contestaţiei sale de către Comisia de arbitraj este de 15 zile de la data sesizării, respectiv luni.

Deputatul Mădălin Voicu a fost exclus, joi, din PSD, a anunţat coordonatorul organizaţiei Giurgiu, Marian Vanghelie, spunând că acesta a creat o serie de probleme partidului.

Decizia de excludere din partid a lui Mădălin Voicu a fost luată cu unanimitate de voturi, a precizat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici