Mădălin Voicu: Geoană nu are destulă forţă pentru a conduce PSD

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, marţi, că preşedintele PSD Mircea Geoană nu mai este capabil să conducă formaţiunea, nu are suficientă forţă şi că trebuie schimbată conducerea partidului, inclusiv preşedintele.

15 afișări
Imaginea articolului Mădălin Voicu: Geoană nu are destulă forţă pentru a conduce PSD

Mădălin Voicu: Geoană e un personaj important, dar nu are destulă forţă pentru a conduce PSD (Imagine: Dragoş Cristescu/Mediafax Foto)

"Mircea Geoană cred că este un foarte bun om de externe, un personaj important recunoscut ca având o experienţă în afara ţării, poate reprezenta şi în continuare politica PSD, dar nu mai cred că este capabil să conducă acest partid", a afirmat Voicu.

El a arătat că Geoană "nu are suficient de multă forţă, cu toate bunele lui intenţii" şi că este momentul să intre în discuţie o schimbare a conducerii, inclusiv a preşedintelui.

Potrivit lui Mădălin Voicu, există personalităţi care discută în partid acest lucru.

El a mai spus că oamenii care nu au reuşit trebuie să se retragă şi să lase partidul să se refacă, iar o nouă conducere ar reda PSD forţa, atitudinea unui partid de stânga important şi ar clădi un "altfel de partid care să aibă mai multe şanse de a câştiga"

Mădălin Voicu are propunere de excludere din partid formulată în mai de către Marian Vanghelie în calitate de coordonator al filialei Giurgiu. Voicu a contestat propunerea la Comisia de arbitraj a PSD, dar nu s-a luat o decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici