Maia Sandu a votat în cadrul alegerilor locale generale: Votul înseamnă puterea poporului

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale din ţara sa, spunând că „democraţia se ţine pe votul nostru”. Maia Sandu a îndemnat toţi cetăţenii să meargă la vot.

250 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu a votat în cadrul alegerilor locale generale: Votul înseamnă puterea poporului

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Maia Sandu a spus că a votat pentru oameni care vor pune umărul la proiectul de integrare europeană al Republicii Moldova, potrivit Moldpress.

„În primul rând am votat, aşa cum am făcut-o de fiecare dată şi voi vota mereu pentru că democraţia se ţine pe votul nostru. Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chişinăuienilor. Am votat pentru oameni care vor pune umărul pentru ca noi cu toţii să realizăm proiectul de integrare europeană al R. Moldova, pentru că integrarea europeană înseamnă pace, respect pentru fiecare cetăţean şi bunăstare”, a afirmat Maia Sandu.

Şefa statului a îndemnat toţi cetăţenii să meargă la vot.

Cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova îşi aleg astăzi primarii şi consilierii în cadrul alegrilor locale generale. Cele 1958 de secţii de votare constituite în acest sens au fost deschise la ora 07.00. Procedura de vot se va încheia la ora 21.00. La urne sunt aşteptaţi 2.758.810 de alegători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici