Manda (PSD) anunţă noi soluţii pentru o reglementare mai eficientă a preţurilor la energie

Firmele româneşti trebuie susţinute prin scăderea plafoanelor la energie, spune Claudiu Manda: „În scurt timp, vom propune noi soluţii pentru o reglementare mai eficientă a preţurilor la energie, cu scopul de a sprijini economia naţională şi de a proteja puterea de cumpărare a fiecărui cetăţean”.

127 afișări
Imaginea articolului Manda (PSD) anunţă noi soluţii pentru o reglementare mai eficientă a preţurilor la energie

Manda (PSD) anunţă noi soluţii pentru o reglementare mai eficientă a preţurilor la energie

„Cu fiecare zi, ne străduim să găsim cele mai bune soluţii pentru a uşura povara economică asupra românilor. Plafonarea preţurilor la energie a demonstrat deja că poate fi un scut eficient împotriva inflaţiei, opunându-se speculei şi stabilizând preţurile. Prin această măsură, am reuşit să aducem inflaţia la un nivel de o singură cifră. Dar nu ne oprim aici! Ne-am asumat angajamentul de a continua această politică cel puţin până în 2026, cu perspectiva unei extinderi automate”, a postat pe Facebook social-democratul.

Potrivit lui Manda, atenţia este îndreptată acum către firmele româneşti: „Este esenţial să le susţinem prin scăderea plafoanelor la energie, astfel încât să le facilităm o reducere a costurilor de producţie. Acest pas este crucial pentru a combate una dintre principalele surse ale inflaţiei. În scurt timp, vom propune noi soluţii pentru o reglementare mai eficientă a preţurilor la energie, cu scopul de a sprijini economia naţională şi de a proteja puterea de cumpărare a fiecărui cetăţean”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici