Mănescu, despre numirea lui Geoană la NATO: Cred că intrăm în normalitate

Ministrul de Externe Ramona Mănescu a afirmat că prin numirea lui Mircea Geonă în funcţia de adjunct al secretatului general al NATO România intră în normalitate, precizând că nominalizarea este o recunoaştere a performanţelor ţării noastre.

236 afișări
Imaginea articolului Mănescu, despre numirea lui Geoană la NATO: Cred că intrăm în normalitate

Mănescu, despre numirea lui Geoană la NATO: Cred că intrăm în normalitate

„E poziţia cea mai înaltă a unui român la NATO şi cred că intrăm într-o normalitate care trebuie să ne bucure şi pe care trebuie s-o păstrăm şi s-o cultivăm. A fost o recunoaştere a României din partea NATO că România a performat, e o recunoaştere pe catre trebuie s-o valorificăm la maxim, pentru că atât domnul Geoană, cât şi eu, cât şi dl preşedinte trebuie să mergem în aceeaşi direcţie spre imafginea României care a prins contur, România partener loial şi responsabil. E un context foarte bun pentru noi. Aceasta e calea pe care trebuie s-o urmăm. Aici şi domnul preşdinte a susţinut şi a fost alături de acest proiect, numirea dl Geoană. Cred că toată lumea înţelege avantajul pe care o are astfel de poziţie şi recunoaşterea meritelor României în plan extern”, a declarat Ramona Mănescu, joi seară, la Antena 3.

Pe 17 iulie, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016.

Taguri:
mănescu,
geonă,
nato

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici