Manolea, asociat în firme cu activitate în domeniul imobiliar, radio-TV şi consultanţă pentru afaceri

Aliodor Manolea este asociat în mai multe firme, care au ca domenii de activitate dezvoltarea imobiliară, activităţi de radio şi televiziune, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

63 afișări
Imaginea articolului Manolea, asociat în firme cu activitate în domeniul imobiliar, radio-TV şi consultanţă pentru afaceri

Manolea, asociat în firme cu activitate în domeniul imobiliar, radio-TV şi consultanţă pentru afaceri (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Conform datelor de la Registrul Comerţului, Aliodor Manolea deţine 33,33% din Advanced Home Concepts SRL, al cărei domeniu de activitate este dezvoltarea imobiliară. Firma îşi are sediul în Bucureşti şi a fost înregistrată la Registrul Comerţului în aprilie 2007.

Manolea este asociat şi la Performer Film SRL, cu o cotă de participare de 50%. Această firmă se ocupă cu activităţi de radio şi televiziune, are sediul în Bucureşti şi a fost înregistrată la Registrul Comerţului în octombrie 2002. Manolea este şi administratorul acestei societăţi.

Aliodor Manolea deţine 50% şi din societatea Worldmaker Orizont SRL, care se ocupă cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Societatea este înregistrată în localitatea Săftica din Ilfov. Înregistrată în decembrie 2002, societatea este în procedură de lichidare. Manolea era administrator şi la această firmă.

Soţia acestuia, Doina Elena Manolea, este, potrivit preşedintelui Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, membră a Organizaţiei Sector 6 şi vicepreşedinte la Organizaţiei de Femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici