Marcel Ciolacu anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui, pentru „suspiciune de corupţie”

  • Marcel Ciolacu a anunţat PSD va depune moţiune împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.
  • Liderul PSD a adăugat că DNA-ul şi Oficiul de Luptă Anti-Fraudă s-au autosesizat în acest caz.
2929 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui, pentru „suspiciune de corupţie”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va depune moţiune împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, spunând că acesta ”a avut cont de administrator şi a putut să intervină” în procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

CITEŞTE ŞI Claudiu Năsui răspunde intenţiilor PSD de a depune moţiune împotriva sa: nici vorbă de intervenit într-o procedură de selecţie

Marcel Ciolacu a postat pe contul său de Facebook o înregistrare extrasă dintr-o emisiune TV, în care a fost întrebat dacă este de părere că ministrul Economiei a intervenit în alocarea fondurilor pentru micile companii. Liderul PSD: „Dar nu trebuie să o am eu, eu o să depun moţiune simplă, eu vreau să văd cum USR-ul nu va vota împotriva unui ministru pe care are  suspiciune clară că există, a făcut un caz de corupţie”.

Ciolacu a adăugat că DNA-ul şi Oficiul de Luptă Anti-Fraudă s-au autosesizat în acest caz: „eu mă mir că nu a descins DNA-ul într-un astfel de caz, când vorbim de bani europeni şi de o sumă atât de mare şi de 27.000 de companii care au fost blocate să aibă acces la acest program”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici