Marcel Ciolacu: Ar fi o greşeală ca Raed Arafat să fie propus premier

  • Marcel Ciolacu a afirmat că ar fi o greşeală ca Raed Arafat să fie propus premier, variantă avansată de Victor Ponta
  • Liderul interimar al PSD a adăugat că Arafat are expertiză în alte domenii şi e bine să se ocupe în continuare de ele
1729 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Ar fi o greşeală ca Raed Arafat să fie propus premier

Marcel Ciolacu: Ar fi o greşeală ca Raed Arafat să fie propus premier

„Victor (Ponta - n.r.) a propus ca domnul Arafat să preia funcţia de premier. Părerea mea e că ar fi greşeală. Părerea mea e că trebuie să se ocupe pe ce are expertiză”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.

El a precizat că PSD nu va mai face nicio propunere pentru funcţia de prim-ministru.

„În acest moment noi nu mai face nicio propunere de premier. Suntem deschişi la orice fel de discuţie pentru a intra în agenda românilor, nu în agenda politică. Suntem de prea mult timp în crize. Suntem de prea mult timp în care toate lumea a vrut să păcălească sau să ocolească legea, să găsească crăpăturile legii. O groază de decizii ale Comisiei de la Veneţia care au fost încălcate. Eu aş dori să avem o Românie normală şi aş dori să intrăm în litera Constituţiei. Dacă intrăm într-o criză de amploare, la acest pericol, nu cred că este calea corectă”, a conchis Ciolacu.

Liderul interimar al social-democraţilor a mai spus că nu este bine să stăm, până în luna noiembrie, cu un guvern interimar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici