Marcel Ciolacu are Covid-19. Şi-a anulat întrevederea cu Maia Sandu - surse

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a fost testat pozitiv cu Covid-19, potrivit unor surse din conducerea PSD. El nu participă la întrevederea pe care preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, o are programată cu preşedinţii celor două camere ale Parlamentului.

402 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu are Covid-19. Şi-a anulat întrevederea cu Maia Sandu - surse

Marcel Ciolacu are Covid-19. Şi-a anulat întrevederea cu Maia Sandu - surse

„Este asimptomatic şi se simte foarte bine bine. Marcel (Ciolacu - n.r.) îşi face teste periodic, iar de dimineaţă, pentru că avea programată întâlnirea cu Maia Sandu, s-a testat şi i-a ieşit pozitiv”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

La începutul anului, Ciolacu a fost în izolare, la Buzău, pentru că s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID.

Aproape 9.000 de noi cazuri COVID şi 28 de decese la pacienţi confirmaţi cu coronavirus au fost raportate în ultima zi, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici