Marcel Ciolacu, critic la adresa PNRR: Pe scurt, austeritate

  • Marcel Ciolacu a criticat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
  • Creşterea vârstei de pensionare, îngheţarea veniturilor – salarii, pensii, alocaţii înseamnă, pe scurt austeritate, spune preşedintele PSD.
184 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, critic la adresa PNRR: Pe scurt, austeritate

Marcel Ciolacu, critic la adresa PNRR: Pe scurt, austeritate

Marcel Ciolacu spune, miercuri seara, pe Facebook, „poveştile cu investiţii <wow>” înseamnă, de fapt, austeritate.

„Creşterea vârstei de pensionare, îngheţarea veniturilor – salarii, pensii , alocaţii, pe scurt austeritate. Atât a mai rămas din poveştile cu investiţii <wow>, de zeci de miliarde de euro, promise prin PNRR, de preşedintele Iohannis şi Guvernul Său de incapabili! Sărăcirea românilor, scăderea nivelului lor de trai, sub forma aşa-ziselor <reforme> sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles”, spune Marcel Ciolacu.

Acesta adaugă că românii trebuie să ştie că statul va împrumuta 15 miliarde de euro „doar pentru a hrăni prietenii, firmele de consultanţă şi membrii de partid care vor vota în congresele PNL şi USR”.

„Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creşterea nivelului de trai al românilor, educaţia, sănătatea, infrastructura, agricultura şi firmele româneşti mai pot aştepta. Cîţu şi Barna au de câştigat nişte alegeri şi singura lor grijă a fost transformarea PNRR-ul în viţelul de aur al baronetului şi clientelei lor de partid. După ei, potopul!”, mai spune Ciolacu.

România ar primi, prin PNRR, 14,248 miliarde de euro sub formă de grant şi aproximativ 14,935 miliarde de euro sub formă de împrumuri pentru un total de 29,2 miliarde de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici