Marcel Ciolacu, despre comportamentul lui George Simion: „Este inadmisibil!”

  • Este inadmisibil ca atunci când se adresează cineva la microfon să fie bruscat, spune preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.
  • El afirmă că regulamentul va fi modificat.
  • Virgil Popescu a reacţionat corect, declară Ciolacu.
1190 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre comportamentul lui George Simion: „Este inadmisibil!”

„Este inadmisibil când se adresează cineva la microfon să fie bruscat. Totuşi vorbim de Parlamentul României, vorbim de România-membră a Uniunii Europene”, afirmă Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat a spus că regulamentul Camerei Deputaţilor va fi modificat.

„Avem mai multe propuneri, sunt diverse trepte în urma abaterilor şi în funcţie de gravitate. Astăzi (marţi - n.r.) cu certitudine că vom avea un proiect de modificare. Mai mult, am înţeles că toţi liderii de grup mai puţin cred că de la AUR vor dori aceste modificări”, menţionează Ciolacu.

Întrebat dacă este posibil să fie chemaţi jandarmi sau poliţişti la intrările în plen, Marcel Ciolacu exclude: „Este exclus aşa ceva. Se rezolvă prin chestori”.

De asemenea, întrebat cum ar fi reacţionat dacă era în locum ministrului Energiei, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus: „Nu ştiu în acest moment, pentru că nu am fost pus într-o astfel de situaţie, dar domnul ministru a reacţionat corect”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au deschis un dosar pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după scandalul de luni din Parlament.

Şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoţule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Eşti un prost”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici