Marcel Ciolacu îi acuză pe Iohannis şi Orban de „propagandă mincinoasă”: „Ajustaţi cifrele din pix”

Liderul PSD îi acuză pe preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban că plafonează cazurile pentru că nu se fac teste: „Propagandă mincinoasă, asta face Iohannis! Ajustaţi cifrele din pix”.

580 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu îi acuză pe Iohannis şi Orban de „propagandă mincinoasă”: „Ajustaţi cifrele din pix”

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonaţi cazurile... pentru că nu testaţi! Ajustaţi cifrele din pix! Chiar credeţi că românii nu au înţeles ce faceţi?! V-au spus-o verde în faţă specialiştii, statisticienii, toţi cei de bună credinţă! Doar Iohannis continuă să repete ca o flaşnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun şi mai deştept de pe planetă! Dar să-l scuturaţi de guler pe Orban şi să-l întrebaţi de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot lauda, nu puteţi, domnule Iohannis?”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El întreabă de ce românii continuă să se testeze „la privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice aşa cum trebuie„.

„Degeaba îl acoperiţi! Românii ştiu deja ce faceţi! Alegeri şi apoi - când toată mizeria va ieşi la suprafaţă – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa...”, conchide liderul social-democrat.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că în ultimele două săptămâni a existat „o plafonare vizibilă la numărul de infectări noi”.

„Asta este o veste bună. Vedem foarte clar că trebuie să avem răbdare. Acest efect de plafonare a apărut în urmă setului din octombrie”, a spunea Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici