Marcel Vela a ajuns emoticon pe Whatsapp

  • Marcel Vela, ministrul de Interne, a ajuns emoticon pe Whatsapp
  • Inspiraţie pentru emoticon a devenit fotografia lui Vela de acum trei zile, de pe facebook
  • În palmaresul politicienilor cu emoticon dedicat mai sunt Violeta Alexandru, Marcel Ciolacu, Traian Băsescu, Gabriela Firea şi Klaus Iohannis
3903 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela a ajuns emoticon pe Whatsapp

Hai să-ţi arăt cum Marcel Vela, ministrul de Interne, a ajuns emoticon pentru Whatsapp. Inspiraţie pentru acest emoticon a devenit ultima fotografie a lui Vela de pe facebook, unde spune că ”suntem cu ochii pe toţi cei care încalcă legea”.

Să ştii că pe lângă Marcel Vela, în perioada epidemiei s-au ales cu emoticon Violeta Alexandru, ministrul Muncii, şi Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. Astfel, cei trei politicieni completează palmaresul emoticoanelor cu politicieni din care făceau parte Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Victor Ponta, Laura Olguţa Vasilescu şi Liviu Dragnea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici