Marian Munteanu: Am vorbit foarte puţin cu Virgil Măgureanu, nu am putut colabora

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a declarat, marţi, că a discutat "foarte puţin" cu Virgil Măgureanu şi alţi lideri ai Alianţei Naţionale din 2000, afirmând că a avut negocieri cu aceştia pentru a-l împiedica pe Ion Iliescu să câştige preşedinţia, însă nu au putut colabora.

1396 afișări
Imaginea articolului Marian Munteanu: Am vorbit foarte puţin cu Virgil Măgureanu, nu am putut colabora

Marian Munteanu: Am vorbit foarte puţin cu Virgil Măgureanu, nu am putut colabora (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

"Cu domnul Măgureanu ca şi cu alţi lideri ai Alianţei Naţionale din 2000 am discutat foarte puţin pentru că acolo era o echipă politică. Eu personal am avut negocieri cu dânşii pentru că am sperat să poată fi oprit domnul Ion Iliescu care candida la preşedinţia României. Din păcate dânşii au văzut altfel lucrurile şi nu am avut posibilitatea unei cooperări. Repet, sunt totuşi o persoană care vine din societatea civilă şi vă rog să mă credeţi că ştiu să îmi menţin punctele de vedere şi să mi le apăr", a declarat Marian Munteanu, întrebat în ce relaţii mai este cu Virgil Măgureanu, primul director al SRI după 1990.

Marian Munteanu a mai afirmat că nu mulţi politicienu sunt "relaxaţi" în relaţia cu el, afirmând că speră ca asumarea candidaturii la Primăria Generală să fie "un nou început".

''Din acest punct de vedere mulţi politicieni nu sunt foarte relaxaţi în ceea ce priveşte relaţia cu mine, aşa cum nu sunt relaxaţi în ceea ce priveşte societatea civilă. Sper ca de data aceasta chiar să fie un nou început'', a spus fostul lider al studenţilor, adăugând că va da toate explicaţiile necesare legate de trecutul său.

El a subliniat că nu are nimic de care să îi fie ruşine sau care să îi prejudicieze imaginea.

''Vreau să fiţi siguri că nu există nimic în activitatea mea civică, profesională, culturală, ştiinţifică, social-politică de care să îmi fie ruşine sau care să poată aduce prejudicii de imagine, de credibilitate'', a conchis Munteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici