Macovei despre nominalizarea lui Munteanu: PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD

Europarlamentarul Monica Macovei susţine că nominalizarea de către PNL a lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei demonstrează că PNL a lăsat oraşul în braţele PSD, având în vedere că a optat pentru un candidat ''dispărut ani de zile în umbra'' fostului şef al SRI Virgil Măgureanu.

1615 afișări
Imaginea articolului Macovei despre nominalizarea lui Munteanu: PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD

Macovei despre nominalizarea lui Munteanu: PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD (Imagine: Stefan Micsik/ Arhiva Mediafax Foto)

''PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD. Când susţii un candidat care trăieşte public din amintiri, dispărut ani de zile în umbra misterioasă a fostului şef al SRI, Măgureanu, care nu are nicio experienţă legată de administraţie, dar propui să conducă capitala ţării, atunci înseamnă că ai bătut palma cu PSD şi că îţi baţi joc de bucureşteni, dar şi de electoratul tău din toată ţara. Este mai necesar ca oricând ca forţele noi să fie înţelepte şi unite. Pentru că ne intereseză şi ca în toamnă să fim o alternativă la PSD şi PNL. Am înţeles şi reacţia oamenilor care, la anunţul PNL, s-au simţit din nou trădaţi şi dispreţuiţi'', a scris Monica Macovei pe Facebook.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL a fost validată marţi seara în unanimitate de către Biroul Politic Naţional al partidului, a anunţat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a precizat însă că s-a abţinut, votul său fiind unul "împotriva conducerii", pentru că liberalii ar fi trebuit să aibă un plan de rezervă, nu împotriva fostului lider al studenţilor.

Liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a prezentat, marţi, în şedinţa conducerii PNL, argumentele pentru susţinerea lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, afirmând că fostul lider al studenţilor este cel mai bun candidat pe care liberalii pot să îl alinieze în lupta cu PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici