Marian Oprişan, propus de preşedinţii de CJ membri ai PSD pentru şefia UNCJR

Preşedinţii de CJ membri ai PSD, reuniţi, miercuri, la Senat, au decis, cu 16 voturi "pentru" şi 6 voturi "împotrivă", să susţină candidatura lui Marian Oprişan la şefia UNCJR, la alegerile care vor avea loc în cursul zilei de joi.

580 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan, propus de preşedinţii de CJ membri ai PSD pentru şefia UNCJR

Marian Oprişan (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, l-a avut drept contracandidat pe preşedintele CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu, cel din urmă întrunind doar 6 voturi în favoarea sa.

În condiţiile în care în UNCJR sunt 23 de preşedinţi de CJ membri ai PSD, funcţia de preşedinte va reveni candidatului susţinut de aceştia, respectiv Marian Oprişan.

"E o mare onoare pentru mine sprijinul pe care colegii mei preşedinţi de CJ mi l-au dat astăzi. Nu o să-i dezamăgesc. Îi mulţumesc domnului preşedinte CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, care a fost contracadidatul meu. Noi suntem prieteni, adică nu avem niciun fel de chestiune. Această chestiune a fost dominată de fair-play, aşa cum era normal", a spus Oprişan, după ce a fost votat de către colegii săi preşedinţi de CJ membri ai PSD.

Uniunea Naţională a Consiilor Judeţene Române (UNCJR) îşi va alege, joi, la Parlament, structura de conducere, formată dintr-un preşedinte, un secretar general şi nouă vicepreşedinţi.

Din cele nouă funcţii de vicepreşedinte, cinci vor reveni PSD, trei vor reveni PNL şi una UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici