Mariana Câmpeanu către pensionari: Voi fi un om care vrea să vă ajute

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a declarat, sâmbătă, la întâlnirea cu seniorii liberali, că majorarea pensiilor nu se putea face, dacă o mie de partide ar fi cerut acest lucru, dacă nu ar fi existat creşterea economică, şi le-a promis pensionarilor că va fi reprezentantul lor, nu al Guvernului.

20 afișări
Imaginea articolului Mariana Câmpeanu către pensionari: Voi fi un om care vrea să vă ajute

Mariana Câmpeanu către pensionari: Voi fi un om care vrea să vă ajute

"Sunteţi oameni pe care îi respect ca pe părinţii mei, ca pe prietenii mei. Vreau să vă anunţ că, aşa cum am fost şi până acum, voi fi un om care vrea să vă ajute. Vreau să vă anunţ că nu voi fi reprezentul Guvenrului, ci reprezentantul dumneavoatră. Vreau să-i mulţumesc premierului Călin Popescu Tăriceanu pentru încrederera pe care mi-a acordat-o. Sunt mândră să conduc un minister care a reuşit să facă cel mai mult în ultimii 18 ani pentru dumneavoastră", a susţinut ministrul liberal.

În plus, Mariana Câmpeanu i-a asigurat pe pensionari că majorarea pensiilor a fost posibilă ca urmare a creşterii economice, şi nu a solicitărilor partidelor politice.

"Dacă nu aveam o creştere economică, nu aveam de unde să avem bani ca să creştem pensiile. Puteau să fie 1000 de solicitări în Parlament şi o mie de partide care să ceară mărirea pensiilor, dacă nu existau bani. Dacă nu era o economie în plină expansiune, atunci nu se se putea realiza această creştere economică. Ştiu că nu este suficient pentru dumneavoastră", a subliniat Câmpeanu.

Ea le-a explicat pensionarilor că, datorită politicii de dreapta, pensiile românilor s-au triplat.

"Ştiu că nu este destul, ştiu că avem foarte multe de făcut, tocmai de asta ne-am adunat aici, pentru a discuta problemele pensionarilor. Vreau să vă spun că nu este o întâlnire electorală", a menţionat ministrul Muncii.

La întâlnirea de sâmbătă, dintre seniorii liberali şi reprezentanţii Guvernului - premierul Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Muncii Mariana Câmpeanu şi Reprezentantul Guvernului pentru românii din străinătate, fostul premier Petre Roman - au participat aproximativ 1000 de pesnsionari PNL din Bucureşti şi din judeţele limitrofe.

La finalul întâlnirii, pensionarii au beneficiat de un tur al Parlamentului, în grupuri de câte o sută, şi de un dineu oferit de liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici