Marius Bota, unul dintre „trădătorii” de la PSD care au votat moţiunea de cenzură, spune cine ar fi vinovat de căderea Guvernului

Deputatul PSD Marius Bota, unul dintre cei care au votat moţiunea, spune că vinovat de căderea Guvernului sunt „CEX-ul unanim şi CEX-ul mic”. „Dacă au înţeles ceva cei împotriva cărora m-am manifestat bine, dacă nu, iar e bine”, spune Bota.

777 afișări
Imaginea articolului Marius Bota, unul dintre „trădătorii” de la PSD care au votat moţiunea de cenzură, spune cine ar fi vinovat de căderea Guvernului

Deputatul PSD Marius Bota, care a votat moţiunea: Vinovaţi sunt CEX-ul unanim şi CEX-ul mic

„Am semnat moţiunea de cenzură şi am rămas consecvent să duc demersul meu critic la adresa CEX al PSD şi am votat, conform legii, secret, cu bile. Nu am plecat cu bilele, dar am votat secret, aşa cum m-am angajat. Mi-am făcut datoria conform conştiinţei mele de membru vechi de partid. Dacă au înţeles ceva cei împotriva cărora m-am manifestat bine, dacă nu, iar e bine. În ceea ce priveşte rezultatul votului, pot spune doar că asta a fost voinţa Parlamentului şi mă bucur că am reuşit să votez secret, cu toate camerele şi încercările de a filma cum votez. Nu au dispărut bile din urnă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Bota.

Întrebat cine ar fi vinovat de căderea Guvernului în urma moţiunii de cenzură, acesta a răspuns că „CEX-ul unanim şi CEX-ul mic”.

Bota nu a explicat ce înseamnă „CEX-ul unanim şi CEX-ul mic”, spunând că se grăbeşte, dar a lăsat să se înţeleagă că este nemulţumit de undele decizii luate în CEX, dar şi într-un cadru mai restrâns al PSD.

Întrebat, în continuare, dacă Viorica Dăncilă ar trebui să rămână preşedintele PSD, deputatul a răspuns că nu este în situaţia să decidă acest lucru: „Va fi un CEX vineri”.

Taguri:
bota,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici