Marko: Crin Antonescu va fi capabil să întărească PNL ca partid liberal autentic

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, sâmbătă, că îl apreciază foarte mult ca politician pe liderul reales al PNL, Crin Atonescu, care "este şi va fi un politician de marcă", afirmând că acesta va fi capabil în continuare să întărească PNL ca partid liberal autentic.

20 afișări
Imaginea articolului Marko: Crin Antonescu va fi capabil să întărească PNL ca partid liberal autentic

Marko: Crin Antonescu va fi capabil să întărească PNL ca partid liberal autentic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În primul rând, îl felicit pentru realegere, îl apreciez foarte mult ca politician pe domnul Crin Antonescu, a fost foarte performant şi în campania electorală, a avut un mesaj coerent şi consecvenţă doctrinară", a declarat Marko Bela.

Marko a adăugat că realegerea lui Crin Antonescu în fruntea PNL este un lucru foarte firesc, după ce în lunile precedente a fost atât de performant.

"Sunt convins că va fi capabil ca în continuare să întărească PNL ca partid liberal autentic", a spus Marko.

Acesta a afirmat că a avut relaţii bune şi până acum cu PNL pe care ar dori să le păstreze, chiar dacă, în prezent, în mod aparent, sunt pe cealaltă parte a baricadei.

"Nu numai Crin Antonescu, politicienii liberali reprezintă o garanţie a colaborării în general", a conchis Marko.

Crin Antonescu a fost reconfirmat, sâmbătă, preşedinte al PNL, obţinând 986 din voturile delegaţilor la Congresul partidului, contracandidatul său, Ludovic Orban, având 357 de voturi, conform anunţului oficial al comisiei de numărare şi validare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici