Marko: Înţelegere între guvernanţi şi PSD, soluţia pentru menţinerea Executivului

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Deva, că o soluţie pentru a fi evitată căderea Executivului în urma unei eventuale moţiuni de cenzură ar fi o înţelegere a guvernanţilor cu PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Marko: Înţelegere între guvernanţi şi PSD, soluţia pentru menţinerea Executivului

Marko: Înţelegere între guvernanţi şi PSD, soluţia pentru menţinerea Executivului

În opinia liderului UDMR, PSD are dreptate să vrea o relaţie foarte bine stabilită cu guvernanţii, având în vedere că deţine cel mai mare număr de parlamentari, a spus Marko, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că actualul Cabinet este unul performant, chiar dacă, poate, nu este cel mai bun guvern posibil.

"Alternativa dacă PSD va introduce moţiunea de cenzură şi aceasta va trece o reprezintă alegerile anticipate. Nu cred că vom avea un alt Guvern, ci alegeri anticipate, acestea reprezentând atât interesul preşedintelui Traian Băsescu, cât şi al Partidului Democrat", a adăugat preşedintele UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici