Marko: Nu sunt de acord cu iniţiativa domnului Voiculescu, nu o voi susţine

Preşedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat vineri că nu este de acord cu iniţiativa liderului fondator al PC, Dan Voiculescu, de a solicita conducerii Senatului să discute oportunitatea începerii procedurilor premergătoare suspendării şefului statului.

22 afișări
Imaginea articolului Marko: Nu sunt de acord cu iniţiativa domnului Voiculescu, nu o voi susţine

Marko: Nu sunt de acord cu iniţiativa domnului Voiculescu, nu o voi susţine (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Vicepremierul Marko Bela a afirmat că, în acest context de criză, este nevoie de stabilitate politică.

"În general, sunt de părere că în această perioadă de criză economică avem nevoie de stabilitate politică şi de solidaritate politică, dacă e posibil, nu de astfel iniţiative", a spus el.

Preşedintele UDMR a precizat că, dacă o astfel de solicitare va ajunge în dezbatere la Senat, nu o va susţine.

"Nu o voi susţine. Vorbesc în calitate de preşedinte al UDMR", a precizat Marko Bela.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a cerut conducerii Senatului să discute oportunitatea începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu, însă pentru iniţierea suspendării şefului statului sunt necesare semnăturile a o treime din numărul parlamentarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici