Marton Arpad a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al UDMR Covasna -Trei Scaune de Jos

Deputatul UDMR Marton Arpad, liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei teritoriale a UDMR Covasna – Trei Scaune de Jos , subliniind că această decizie a sa nu are nici legătură cu rezultatele alegerilor pentru PE.

9 afișări
Imaginea articolului Marton Arpad a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al UDMR Covasna -Trei Scaune de Jos

Marton Arpad a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al UDMR Covasna -Trei Scaune de Jos

Deputatul UDMR de Covasna Marton Arpad a declarat, vineri, că înaintea campaniei electorale privind alegerile pentru PE, în 28 octombrie şi-a oferit demisia din funcţia de preşedinte executiv al UDMR Covasna – Trei Scaune de Jos, preşedintelui UDMR, Marko Bela, care nu a acceptat atunci, susţinând că este important ca el să se ocupe de campania alectorală.

Marton a subliniat că, drept urmare, demisia sa nu are nicio legătură cu rezultatul înregistrat de UDMR Covasna – Trei Scaune de Jos la alegerile europarlamentare fiindcă a luat această decizie în urmă cu o lună.

Marton susţine că a demisionat întrucât este foarte greu să se ocupe şi să fie eficient într-un procent de sută la sută şi în calitate de lider de grup în Camera Deputaţilor şi de preşedinte executiv al organizaţiei teritoriale. El susţine că, în aceste condiţii, a decis să renunţe la una dintre funcţii şi a optat pentru cea de lider de grup parlamentar.

Deputatul a explicat că le-a comunicat colegilor lui din Covasna încă de la începutul campaniei electorale că va demisiona din funcţia de preşedinte executiv indiferent de rezultatul alegerilor, precizând că funcţia de lider al grupului UDMR din Camera Deputaţilor îi solicită foarte multă energie.

Marton a mai spus că imediat după campania electorală, respectiv alegerile pentru PE, şi-a înaintat demisia din funcţia de preşedinte executiv preşedintelui teritorial al UDMR Covasna – Trei Scaune de Jos, Albert Almos. El a adăugat că decizia sa este finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici