Matei Suciu, deputat PSD de Timiş, votează moţiunea: Este o lovitură de stat a unui grup meschin de interese

Deputatul PSD de Timiş, Matei Suciu, a anunţat, sâmbătă, că va vota „alături de toţi colegii parlamentari din ţară” moţiunea de cenzură şi consideră că ceea ce se întâmplă în prezent “este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4737 afișări
Imaginea articolului Matei Suciu, deputat PSD de Timiş, votează moţiunea: Este o lovitură de stat a unui grup meschin de interese

Deputat PSD de Timiş votează moţiunea: Este o lovitură de stat a unui grup meschin de interese

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PSD, sâmbătă, Matei Suciu, deputat PSD de Timiş, va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, "alături de toţi colegii parlamentari din ţară" şi că se "dezice de acţiunile ilegale" ale premierului.

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta calcă în picioare opţiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD şi Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în faţa legii şi în faţa românilor pentru puciul din aceste zile. Nu toţi timişorenii sunt de acord cu acţiunea neconstituţională a lui Sorin Grindeanu şi că cei mai mulţi manifestă dispreţ faţă de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie”, a declarat Matei Suciu.

PSD a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care anunţă că toate organizaţiile PSD din ţară au votat o Declaraţie comună prin care se desolidarizează de „lovitura de stat” de la Palatul Victoria, cu excepţia a două filiale, din Timiş şi Caraş-Severin, cea din urmă pentru că nu s-a întrunit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici