Meleşcanu, despre acceptarea propunerii PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului: Am crezut că va da garanţia că ALDE va fi tratat corect

Teodor Meleşcanu a declarat, despre faptul că a acceptat să fie propunerea PSD pentru şefia Senatului, că prin acest lucru ALDE ar obţine garanţia va fi tratat corect, precizând că nu mereu partidul a avut parte de un tratament corect.

1542 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu, despre acceptarea propunerii PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului: Am crezut că va da garanţia că ALDE va fi tratat corect

Meleşcanu, despre acceptarea propunerii PSD: Am crezut că va da garanţia ALDE că va fi tratat corect

„(ALDE - n.r.) Are garanţia că va fi tratat corect, ca şi toţi ceilalţi. Nu întotdeauna a fost”, a afirmat Teodor Meleşcanu, înainte să intre la şedinţa Biroului Politic Central al ALDE, marţi, la Parlament.

Întrebat de ce nu a renunţat la susţinerea PSD pentru şefia Senatului, deşi Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut acest lucru, Meleşcanu a răspuns: „Am crezut că este o chestiune foarte importantă şi necesară”. Chestionat mai departe dacă va demisiona din ALDE, fostul ministru de Externe a replicat: „Nu ştiu. Eu nu am văzut-o”.

Biroul Politic Central al ALDE s-a reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, în şedinţă la Parlament.

Grupul senatorilor PSD a decis, luni, să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Premierul şi liderul PSD Viorica Dăncilă a explicat că locul a aparţinut ALDE, iar PSD vrea să fie corect şi să respecte acest lucru.

Cu toate acestea, plenul Senatului nu a votat încă propunerile pentru şefia Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a discutat cu Teodor Meleşcanu, duminică seara, şi nu i-a transmis nimic în legătură cu intenţia PSD de a îl propune la şefia Senatului.

Liderii ALDE s-au întrunit, marţi, la ora 11.00, în contextul unor nemulţumiri în partid legate de alianţa cu Pro România şi propunea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Taguri:
meleşcanu,
alde,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici