Meleşcanu nu candidează pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, ci pentru cea de vicepreşedinte în BPC, spunând că o candidatură pentru prim-vicepreşedinte ar fi "imorală", dat fiind că a votat împotriva înfiinţării acestui post.

15 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu nu candidează pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL

Meleşcanu nu candidează pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL (Imagine: Mediafax Foto)

"O să-mi depun candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte în BPC", a spus Teodor Meleşcanu.

Liderul PNL a argumentat că nu va candida pentru nou înfiinţata funcţie de prim-vicepreşedinte pentru că ar fi imoral având în vedere că a votat împotriva creării acestui post.

"Am fost unul dintre cei care au considerat că nu se justifică şi am votat împotrivă. Ar fi ciudat şi imoral să-mi depun candidatura", a spus Meleşcanu.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, luni, modificarea Statutului, în sensul introducerii unei noi funcţii de conducere, cea de prim-vicepreşedinte, propunerea în acest sens fiind adoptată cu 76 de voturi "pentru", 62 "împotrivă" şi şase abţineri.

Potrivit unor surse din PNL, propunerea de înfiinţare a funcţiei de prim-vicepreşedinte a fost formulată, la începutul Delegaţiei Permanente, de către Ludovic Orban, care a suţinut că are aproape 100 de semnături de susţinere din partea membrilor DP.

Ludovic Orban, Norica Nicolai, Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu, Varujan Vosganian au votat "pentru", iar împotriva înfiinţării acestei funcţii au votat liberali precum preşedintele Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu sau Bogdan Olteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici