Meleşcanu: Nu se pune problema discutării remanierii ministrului Cioroianu

Responsabilul în materie de comunicare în campania electorală pentru locale a PNL, vicepreşedintele Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că liberalii nu au abordat în şedinţa BPC subiectul prestaţiei ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, la summit-ul NATO sau remanierea acestuia.

11 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu: Nu se pune problema discutării remanierii ministrului Cioroianu

Meleşcanu: Nu se pune problema discutării remanierii ministrului Cioroianu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă au fost discutate cazul Cioroianu şi criticile aduse de Norica Nicolai la adresa prestaţiei acestuia, Teodor Meleşcanu a spus că Nicolai nu-şi însuşeşte acele declaraţii apărute în presă, drept pentru care conducerea PNL a considerat că nu se impune necesitatea discutării problemei remanierii actualului ministru de Externe.

"Norica Nicolai a precizat în cadrul întâlnirii că reflectarea a ceea ce i se atribuie nu este corectă, ca urmare nu numai că nu s-a discutat în niciun fel, dar am considerat că este fără obiect atât timp cât cele atribuite doamnei Nicolai dânsa nu şi le însuşeşte. Din punctul nostru de vedere, nu se pune în niciun fel problema să se discute despre remanierea domnului Cioroianu", a declarat Teodor Meleşcanu.

Întrebat dacă în şedinţă au fost discuţii despre prestaţia lui Cioroianu şi despre "gafele" sale de la summit-ul NATO, Meleşcanu a răspund că liderii PNL nu au purtat asemenea discuţii.

"Cotidianul" a publicat în ediţia on-line de vineri o declaraţie a vicepreşedintelui Norica Nicolai, referitoare la Adrian Cioroianu. "Este mai bine pentru noi toţi ca domnul Cioroianu să rămână ascuns pe perioada summit-ului", ar fi declarat Nicolai, la Realitatea TV, conform sursei citate.

Tot vineri, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a criticat, la Arad, prestaţia ministrului Adrian Cioroianu în perioada summit-ului NATO, spunând că acesta "şi-a greşit vocaţia" şi a sărit câţiva "paşi importanţi" până la funcţia de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici