Meleşcanu: Voi examina atent o eventuală propunere serioasă de a candida la prezidenţiale

Directorul Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, şi-a reiterat, marţi, disponibilitatea de a analiza o eventuală propunere de a candida la prezidenţiale, pentru de a contribui "cu ceva mai mult" la evoluţia României, precizând că va examina atent o posibilă propunere "serioasă".

725 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu: Voi examina atent o eventuală propunere serioasă de a candida la prezidenţiale

Meleşcanu: Voi examina atent o eventuală propunere serioasă de a candida la prezidenţiale (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat, la Adevărul Live, cât de valabile rămân afirmaţiile sale, potrivit cărora, dacă va fi solicitat, voi examina o asemenea propunere şi va adopta o decizie, Meleşcanu a răspuns: "Spre deosebire de alţi politicieni, eu nu am declaraţii pe care le schimb de la o zi la alta. Declaraţia este valabilă. Aşa cum am spus atunci, aşa este valabilă şi astăzi".

El a adăugat că ar dori ca astfel să îşi pună în valoare experienţa.

"Vreau să precizez un lucru foarte important: nu sunt un om care stau pe stradă, am o poziţie, la ora actuală, în SIE, care, din câte aud cel puţin, este o poziţie dorită şi de alţi politicieni, deci nu am niciun fel de problemă. Singurul lucru pe care l-am spus şi pe care îl repet este că am o disponibilitate şi doresc, dacă se poate, să fac mai mult şi să îmi pun în valoare experienţa şi cunoştinţele pe care le-am dobândit de-a lungul unei cariere", a spus Meleşcanu.

Teodor Meleşcanu a adăugat că fi fost o preferinţă dacă i se făcea o propunere în acest sens din partea "colegilor mei liberali", ceea ce "nu a fost cazul până acum".

"Declaraţia este valabilă. În cazul în care mi se face o asemenea propunere, care poate fi o propunere serioasă, evident că o voi examina cu toată atenţia şi, în funcţie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui, poate, cu ceva mai mult decât am făcut până acum la evoluţia României, voi lua şi decizia respectivă", a conchis directorul SIE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici