Membrii Guvernului român au ţinut un moment de reculegere pentru demnitarii polonezi decedaţi

Membrii Guvernului român au ţinut, luni, la începutul şedinţei, un moment de reculegere pentru victimele accidentului aviatic de la sfârşitul săptămânii trecute, printre care s-a aflat şi preşedintele polonez Lech Kaczynski.

20 afișări
Imaginea articolului Membrii Guvernului român au ţinut un moment de reculegere pentru demnitarii polonezi decedaţi

Membrii Guvernului român au ţinut un moment de reculegere pentru demnitarii polonezi decedaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un avion Tupolev 154, la bordul căruia se afla preşedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prăbuşit, sâmbătă, la aterizare într-o pădure din apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei, provocând moartea tuturor persoanelor aflate la bord, au anunţat autorităţile poloneze şi ruse.

Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al preşedintelui polonez Lech Kaczynski, care a murit sâmbătă într-un accident aviatic în Rusia, va fi expus publicului marţi la Palatul prezidenţial din Varşovia, a anunţat duminică un oficial din cadrul preşedinţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici