Membru PPDD: Nu Dan Diaconescu conduce partidul, ci Simona Man şi gaşca din jurul acesteia

Deputatul Viorel Blăjuţ a declarat că a demisionat din grupul parlamentar PPDD motivând că nu Dan Diaconescu conduce această formaţiune, ci Simona Man şi gaşca din jurul ei, care "au format un sistem tenebros care gâtuie partidul", precizând că nu şi-a dat demisia şi din partid.

1222 afișări
Imaginea articolului Membru PPDD: Nu Dan Diaconescu conduce partidul, ci Simona Man şi gaşca din jurul acesteia

Dan Diaconescu (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Deputatul PPDD de Iaşi Viorel Blăjuţ a precizat, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor din Iaşi, că a demisionat doar din grupul parlamentar al PPDD, însă rămâne membru al acestei formaţiuni politice.

"Am demisionat numai din grupul parlamentar PPDD, rămânând în continuare membru al acestui partid. Am intrat anul trecut în PPDD, fiind convins că Dan Diaconescu este singurul politician care-l poate înlocui pe Traian Băsescu la cârma României", susţine Viorel Blăjuţ.

Deputatul ieşean adaugă că nu Dan Diaconescu conduce PPDD, ci Simona Man şi gaşca din jurul acesteia.

"Imediat ce am intrat în PPDD mi-am dat seama că cel care a dat numele partidului, de fapt, nu conduce acest partid. Simona Man şi gaşca din jurul acesteia au format un sistem tenebros care gâtuie partidul, transformându-l într-o feudă, iar noi, ceilalţi, suntem trataţi precum iobagii. Nu avem dreptul de a accede în funcţii decizionale din partid, dacă nu suntem în gaşcă, deşi rezultatele obţinute ne recomandă. Ca parlamentari, nu suntem consultaţi atunci când sunt luate deciziile importante, ci trebuie să le susţinem în Parlament doar că undeva sus s-a luat această decizie", precizează deputatul Viorel Blăjuţ în scrisoarea adresată ieşenilor.

El a mai spus că de când a devenit parlamentar nu a fost cooptat în niciun proiect de anvergură al PPDD.

"Ştiu că această declaraţie îmi va crea multe neplăceri şi va deranja foarte tare cloaca ce s-a instalat în fruntea partidului nostru, dar mi-o asum şi, cu riscul de a fi exclus, o să militez în continuare pentru curăţarea PPDD şi întoarcerea sa către popor", mai spune Blăjuţ.

În finalul scrisorii sale, deputatul ieşean susţine că nu se va transfera la USL şi că îl va susţine necondiţionat pe Dan Diaconescu în toate proiectele sale politice.

Patru deputaţi au anunţat, marţi, plenul Camerei, că părăsesc grupul parlamentar al PPDD, urmând să activeze în continuare ca deputaţi independenţi.

Cei patru deputaţi sunt: Viorel Blăjuţ, circumscripţia electorală 24, Iaşi, colegiul uninominal 12; Ion Șcheau, circumscripţia electorală 2, Arad, colegiul uninominal 3; Ovidiu-Ioan Dumitru, circumscripţia electorală 42, Bucureşti, colegiul uninominal 6; Mihai Aurelian, circumscripţia electorală 43, colegiul uninominal 1, Europa de vest.

Toţi cei patru au anunţat că începând din data de 21 mai îşi încetează activitatea în grupul parlamentar al PPDD, urmând să devină deputaţi independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici