Mesajul adresat de Ciolacu parlamentarilor ce demisionează din PSD înainte de alegerile parlamentare 2020: „Nu e o meserie”

Onoarea de a fi în Parlament nu este o meserie de care să te legi, le transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu, parlamentarilor care au anunţat că demisionează din partid pentru că nu se regăsesc pe listele pentru alegerile parlamentare.

6671 afișări
Imaginea articolului Mesajul adresat de Ciolacu parlamentarilor ce demisionează din PSD înainte de alegerile parlamentare 2020: „Nu e o meserie”

Mesajul adresat de Ciolacu parlamentarilor ce demisionează din PSD înainte de alegerile parlamentare 2020: „Nu e o meserie”

„Această onoarea de a fi în Parlamentul României nu este o meserie de care să trrebuie să te legi. Am un exemplu - Andi Cristea a candidat pentru un nou mandat de europarlamentar şi a fost primul sub linie. Nu am auzit de la Andi Cristea spunând că se leapădă de PSD şi cât de nefericit e. Viaţa îţi oferă în fiecare şi noi oportunităţi şi azi e pe locul doi pe listele PSD de la Buzău”, spune Marcel Ciolacu.

Reacţia lui vine după ce parlamentari PSD cu notorietate, precum Şerban Nicolae sau Liviu Pleşoianu, au anunţat că demisionează din partid pentru că nu se regăsesc pe listele pentru alegerile parlamentare.

Liviu Pop şi-a anunţat fanii pe Facebook că le cere sfatul pentru ce ar trebui să facă, dacă să demisioneze sau să rămână în PSD, ca reacţie la respingerea lui de pe listele parlamentare.

Marian Oprişan a anunţat, miercuri seara, că a decis să îşi retragă candidatura pentru funcţia de senator, după ce lista cu candidaţi trimisă de el, de la Vrancea, a fost invalidată de PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici