Mesajul electoral al lui Vadim: "Hoţilor, bandiţilor ce-aţi făcut cu ţara? Puşcăria vă mănâncă"

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, sâmbătă, la Iaşi că mesajul său în campania electorală pentru PE, dar şi în campania pentru alegerile prezidenţiale, este "Hoţilor, bandiţilor ce-aţi făcut cu ţara noastră?, Puşcăria vă mănâncă".

43 afișări
Imaginea articolului Mesajul electoral al lui Vadim: "Hoţilor, bandiţilor ce-aţi făcut cu ţara? Puşcăria vă mănâncă"

Mesajul electoral al lui Vadim: "Hoţilor, bandiţilor ce-aţi făcut cu ţara? Puşcăria vă mănâncă" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vadim Tudor a făcut aceste declaraţii la o adunare electorală a PRM desfăşurată în sala Cinematografului Victoria din Iaşi, în prezenţa a circa 700 de membri şi simpatizanţi ai partidului.

"Mesajul meu în campaniile electorale din acest an va fi «Hoţilor, bandiţilor ce-aţi cu făcut ţara noastră?, Puşcăria vă mănâncă». Cel mai tare agent electoral al meu va fi foamea, iar cel mai bun slogan va fi chiorăitul maţelor", a afirmat liderul PRM.

Vadim Tudor a mai spus că românii sunt oameni cumsecade, cinstiţi şi simpli şi că iertarea este importantă.

Liderul PRM a adăugat că Gigi Becali este un candidat cu şanse mari să acceadă în Parlamentul European şi că reprezintă un simbol al luptei împotriva nedreptăţii.

"În timp ce oameni ca el stau la închisoare, tâlharii sunt liberi şi umblă liniştiţi pe străzi sau stau prin palate prezidenţiale şi guverne. Eu şi Becali formăm un tandem puternic. Suntem ca în basmele în care cei doi voinici stau spate în spate", a mai spus Vadim.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, sâmbătă, la Iaşi, că va candida la Preşedinţie şi că în cazul în care va câştiga alegerile îl va propune pe Gigi Becali ca premier.

Citeşte şi:

Vadim, candidatul PRM pentru preşedinţie, Becali, propunerea pentru prim-ministru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici