Mesajul lui Grindeanu pentru aleşii locali şi parlamentari: Lăsaţi deoparte politica

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, vineri, aleşilor locali şi parlamentarilor, că trebuie schimbată abordarea şi că este nevoie ca ei să facă administraţie şi "să lase deoparte toate lucrurile care ţin de politică”, pentru că până la alegeri mai sunt 3 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

205 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Grindeanu pentru aleşii locali şi parlamentari: Lăsaţi deoparte politica

Mesajul lui Grindeanu pentru aleşii locali şi parlamentari: Lăsaţi deoparte politica (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

Sorin Grindeanu a precizat, vineri, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, că este nevoie de o schimbare de abordare din partea aleşilor locali.

„Îmi doresc să fie cât mai puţine rele, pentru că este nevoie de o schimbare de abordare. Când spun asta mă refer la primari, la parlamentari, la cei care reprezintă consiliile judeţene. Această schimbare de abordare trebuie să aibă loc. Îmi doresc să înţeleagă toată lumea că trebuie să se schimbe abordarea, să facă administraţie încă trei ani şi câteva luni, să lase deoparte toate lucrurile care ţin de politică. Alegerile sunt peste trei ani şi ceva. Orgoliile locale nu-şi au rostul. Cred că mai important pentru timişoreni, timişeni, dar asta e valabil, de fapt, în toată ţara, este ca obiectivele importante pe care şi le-au stabilit să se îndeplinească, dincolo de orgolii politice locale”, a declarat primul ministru, la Timişoara.

Sorin Grindeanu a participat, vineri, la Timişoara, la o ceremonie organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, instituţie pe care a condus-o timp de şase luni, înainte de a fi desemnat premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici