Mihaela Mihai, candidat la Capitală din partea PNDC, acuză BEM că nu a înscris-o cu numele de artist

Interpreta Mihaela Mihai acuză BEM că a înscris-o în buletinul de vot sub numele de "Neagu Mihaela", deşi în fiecare filă a dosarului său de candidatură pentru Primăria Generală ea a folosit atât numele de buletin, cât şi pe cel de artist, respectiv "Neagu Mihaela-Maria (Mihaela Mihai)".

1166 afișări
Imaginea articolului Mihaela Mihai, candidat la Capitală din partea PNDC, acuză BEM că nu a înscris-o cu numele de artist

Mihaela Mihai, candidat la Capitală din partea PNDC, acuză BEM că nu a înscris-o cu numele de artist (Imagine: Mediafax Foto)

Mihaela Mihai candidează la Primăria Capitalei din partea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC), condus de fostul conservator Florin Anghel. În urma tragerii la sorţi, ea ocupă locul al şaselea pe buletinele de vot.

"B.E.M. m-a anunţat pe listele electorale numai cu numele Neagu Mihaela, deşi numele Mihaela Mihai este de notorietate publică şi l-am folosit mereu, inclusiv în documente bancare", susţine artista pe blogul său, adăugând că "membrii BEM, numiţi de partidele la putere, ştiu că pentru Mihaela Mihai vor fi multe voturi, pentru Mihaela Neagu niciunul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici