Mihai Fifor, atac la PNL: Vor anula voucherele de vacanţă. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reluat, luni, ideea potrivit căreia liberalii vor opera tăieri de pensii şi salarii, dând ca exemplu anularea voucherelor de vacanţă. ”Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?”, a adăugat social-democratul.

2184 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, atac la PNL: Vor anula voucherele de vacanţă. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

Fifor: PNL-iştii vor anula voucherele de vacanţă. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

”Iohannis a spus ieri că tăierile de pensii şi salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”. În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Şi nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate! PNL-iştii spun că vor anula voucherele de vacanţă. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? PNL-iştii spun că vor anula bonusurile şi sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii! Şi premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iştilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis? Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal că trebuie impozit progresiv pe salarii (şi stat, şi privat) – adică tot tăieri – şi că trebuie lăsaţi pe drumuri 400.000 de bugetari – adică să tăiaţi cu totul 400.000 de salarii?!”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El a reamintit şi de declaraţiile şefului statului şi ale liderilor liberali, potrivit cărora nu mai sunt bani de pensii.

”Şi nu spuneaţi chiar dumneavoastra şi tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-aţi dat de gol că vreţi să le tăiaţi. Că e logic, dacă „nu mai sunt bani”, trebuie tăiate. Dragi români, nu vă cer să mă credeţi pe cuvânt când vă spun că vine austeritatea. Citiţi ce zic PNL-iştii şi vă veţi convinge! Eu vă spun doar că puteţi opri totul cu votul din noiembrie! #winteriscoming”, a adăugat secretarul general al PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Timiş, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL regiunea Vest, că PNL va guverna cu un Executiv de tranziţie şi să se aştepte la atacuri din partea PSD. Iohannis a mai spus că nu se vor tăia pensiile şi salariile, aşa cum spun social democraţii.

"Veţi guverna cu un guvern de tranziţie. Este clar acest lucru. L-am anunţat imediat după prima rundă de consultări. Toţi vă vor ataca, în frunte cu pesediştii şi să nu credeţi că vor ceda puterea uşor. Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase pesediste. Pentru a demonta prima minciună gogonată, vă spun cu toată răspunderea - nu vor exista tăieri de pensii şi salarii", a declarat Klaus Iohannis.

Taguri:
fifor,
iohannis,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici